Είσοδος

Μοιραστείτε το

 

Εκτύπωση

Αποστολή με mail

Κατέβασμα PDF

Εγγραφή του ΣΕΒΙΠΑ στο μητρώο μελών του ΣΕΒΠΕ&ΔΕ

Δημοσιεύθηκε την Σάβ, 12/26/2020 - 11:39

Ο Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών (ΣΕΒΙΠΑ), ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΕΔΕ), καθώς η αίτηση εγγραφής στο Μητρώο μελών του, έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Η εγγραφή του ΣΕΒΙΠΑ στο δυναμικό του ΣΕΒΠΕ&ΔΕ, είναι το επιστέγασμα του εποικοδομητικού και γόνιμου διαλόγου μεταξύ των δύο Φορέων, που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία των προέδρων των δύο Συνδέσμων κ.κ. Δημήτρη Λειβαδάρου και Κλεομένη κ. Μπάρλου, με σκοπό να εξευρεθεί ο αποτελεσματικότερος τρόπος συνεργασίας, για την καλύτερη  λειτουργία  της ΒΙΠΕ Πατρών και να υποστηριχθούν σε ένα ενιαίο πλαίσιο, οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις της.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ κ. Δημήτρης Λειβαδάρος έκανε την εξής δήλωση: «Σε μια χρονική περίοδο, όπου ο κόσμος της επιχειρηματικότητας καλείται να αντεπεξέλθει σε μεγάλες προκλήσεις, η εγγραφή του ΣΕΒΙΠΑ ως μέλος του ΣΕΒΠΕΔΕ, απαντά στην ανάγκη συνένωσης δυνάμεων, κοινής πορείας και συνεργασίας.

Κυρίαρχος στόχος πρέπει να είναι η επίλυση των σοβαρών ζητημάτων της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και υπό το πρίσμα των εξελίξεων που διαμορφώνονται αυτή την περίοδο στο πεδίο της επιχειρηματικής δράσης, αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα, η συναντίληψη, η συντεταγμένη πορεία και κοινή δράση, στην οποία ο ΣΕΒΙΠΑ δεσμεύεται να συμβάλει και να συμπράξει με όλες του τις δυνάμεις».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΒΠΕ&ΔΕ, κ. Κλεομένης Μπάρλος, είπε: «Η απόφαση του νέου Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ να  εγγραφεί ως  μέλος  στο Σύνδεσμο μας, είναι μια πολύ θετική εξέλιξη γιατί η ΒΙΠΕ Πατρών, θα εκφράζεται πλέον για όλα τα θέματα από κοινού για το καλό όλων των εγκατεστημένων επιχειρήσεων. Είναι βέβαιο ότι από την συνεργασία αυτή και  την συνένωση δυνάμεων, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να προκύψουν για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων στον κοινό χώρο  στον οποίο λειτουργούμε  και δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά»

Καλωσορίζουμε τον ΣΕΒΙΠΑ στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και τους ευχαριστούμε για την συνεργασία τους!»

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Γραφτείτε στο Newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Βρείτε Πληροφορίες του Συνδέσμου

Εικόνα από τις Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις ΣΕΒΙΠΑ

Εγκατεστημένες Επιχειρήσεις

Δείτε τον κατάλογο με τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Κατάλογος

Η ιστορία του συνδέσμου

Διαβάστε όλη την ιστορία του συνδέσμου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα

Ιστορία

Επικοινωνήστε με τον συνδέσμο

Επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο ΣΕΒΙΠΑ χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας

Επικοινωνία

Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις του συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις Συνδέσμου ΣΕΒΙΠΑ

Δείτε το ημερολόγιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο σύνδεσμος ΣΕΒΙΠΑ

Εκδηλώσεις

Γραφτείτε στο newsletter του ΣΕΒΙΠΑ

Λάβετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ειδοποιήσεις του συνδέσμου στο email σας αυτόματα